Wednesday, 05 22nd

Last updateThu, 04 Jan 2018 9am

                                      

 

Home

Welkom bij Van Voorden Scooters

                            

 

 

LEERDAM • Na acht jaar ervaring opgedaan te hebben bij zijn vader Mari slaat Bert van Voorden uit Beesd zijn vleugels uit. Hij opende 2 januari 2018 zijn eigen scooterzaak in Leerdam.

Geef hem een fiets, brommer of scooter en wat gereedschap en Bert van Voorden is gelukkig. "Met mijn handen werken is wat ik het liefst doe", vertelt hij in zijn nieuwe onderkomen aan de Vlietskant in Leerdam. Dat begon thuis in de schuur en al snel was Bert een gewaardeerde kracht in de zaak van zijn vader, Van Voorden Tweewielers in Beesd.

Elektronica
Van Voorden junior ging zich steeds meer richten op de scooters, brom- en snorfietsen. "Dat doe ik nu acht jaar. Ik ben met de ontwikkelingen mee gegroeid. Er is veel veranderd, onder meer door de komst van elektronica en bijbehorende uitleeskasten. Via de dealers blijf ik goed op de hoogte van alle nieuwtjes."

Beesd blijft
Dat Bert nu voor zichzelf begint in Leerdam, verandert weinig voor de klanten die gewend zijn naar Beesd te gaan. Ook daar blijft aanschaf, verkoop, onderhoud en reparatie van gemotoriseerde tweewielers mogelijk. "Als Beesd dichterbij is voor mensen, kunnen ze daar nog steeds gewoon terecht."

Showroom en werkplaats
Voor sommige bestaande klanten is Leerdam juist praktischer. Dat geldt bijvoorbeeld voor restaurant Sinsi, ook gevestigd aan de Vlietskant. Via de restauranteigenaar ging het balletje uiteindelijk rollen en huurt Bert nu zijn bedrijfsruimte. Het pand was casco, dus er moest wel even wat werk verzet worden. Een eenvoudige, maar keurige showroom en werkplaats is het resultaat.

Merken
Van Voorden Scooters is dealer van Sym, Peugeot, Tomos en Askoll. maar verkoopt ook de merken Piaggio, Vespa, Yamaha en Aprilia. " Ook voor de meeste andere merken kunnen mensen hier terecht, zowel voor aankoop als voor onderhoud en reparatie."

Onderhoudsbeurt
Wat dat onderhoud betreft: net als een auto heeft een scooter elk jaar een beurt nodig. "En wat niet iedereen weet: ook voor scooters zijn er winterbanden verkrijgbaar", vertelt Bert.

Adresgegevens

Van Voorden Scooters
Vlietskant 24-C
4141CL Leerdam
Tel:0345-247090
E: info@vanvoordenscooters.nl

K.v.K. nr.: 73528641
Bankr. nr.: NL28RABO0324042310